DONERA NU

Amigos de Cabo Verde

Engagemanget för föreningen Black Panthers i huvudstaden Praia är och förblir Amigos de Cabo Verdes viktigaste projekt, men vi har önskat att också kunna stödja andra typer av projekt - det finns alltid planer och behov, människor med idéer och drömmar.

Under de senaste åren har vi stött ett par andra projekt, mindre i omfattning men väl så angelägna. För att få resurser att fortsätta med detta startade vi vår projektfond 2013. Tanken är att vi varje år skall kunna ge ett engångsstöd till angelägna verksamheter av allmänt intresse i Kap Verde. Får vi tillräckligt gensvar hoppas vi kunna betala 5000-10000 kronor per projekt (ca 60000-120000 CVE).Stödja fonden
Om du vill ge ett stöd till vår fond är du välkommen att ge ett bidrag genom föreningens plusgiro 921238-2. Kom ihåg att märka inbetalningen Projektfond. Och om du vill bidra till en stadig utveckling av fonden är vi tacksamma om du vill göra månatliga överföringar av ett valfritt belopp. I likhet med stödet till Black Panthers kommer alla insamlade pengar att föras över till de projekt som föreningen beslutat stödja. Överföringskostnader m.m. står föreningen för även här.

GÅVOBEVIS:

Med Amigos de Cabo Verdes Gåvobevis kan du ge en gåva som födelsedagspresent eller vid annan högtid. Sätt in ett valfritt belopp på föreningens plusgiro 921238-2. Märk med antingen Black Panters eller projektfonden. Sedan kan gåvobeviset skrivas ut och där kan man kryssa i till vilket projekt som pengarna gått till samt summans storlek.

Du kan välja mellan tre alternativa utseenden på ditt gåvobevis:
- Jul
- Vacker natur
- Bordets läckerheter

Förra årets Gåvobevis för att hjälpa offren för vulkanutbrottet på Fogo finns även kvar. Du hittar det längst ner på sidan.


Fadderverksamhet för daghemmet Mini Black

Vänskapsföreningen Amigos de Cabo Verde har sedan december 2003 samarbetat med den kapverdiska ungdomsorganisationen Associação Juvenil Black Panthers i stadsdelen Várzea i huvudstaden Praia. Amigos de Cabo Verde stöder ekonomiskt Black Panthers daghem Mini Black, som tar emot 80 barn genom vår fadderverksamhet. Fadderföräldrarna betalar varje månad ett valfritt belopp, vanligast mellan 100 och 
200 kr per månad till föreningen. Vill du bli fadder?
Klicka här för att läsa mer!

© 2018 Välgörenhetsstiftelse | Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång